"درمالب"تنها مرکز رفرانس کشوری

-         "درمالب"تنها مرکز رفرانس درکشور در زمینه استانداردسازی محصولات دارویی و آرایشی و بهداشتی پوست می باشد.

-         این مرکز همچنین تنها مرجع مورد تایید سازمان غذا و دارو برای صدور و تایید مجوزهای اثر بخشی و بی خطری فراورده های دارویی و آرایشی بهداشتی پوستی (efficacy& safety) است.

اهداف و زمینه های فعالیت

فعالیت های "درمالب" را می توان به دو گروه عمده تقسیم کرد:

• فعالیت های پژوهشی

-         ایجاد بانک اطلاعاتی ملی پارامترهای بیوفیزیکی پوست درجمعیت سالم درسنین مختلف

-         ایجاد بانک اطلاعاتی ملی پارامترهای بیوفیزیکی پوست دراختلالات پوستی خوش خیم و بدخیم

-         کارآزمایی های بالینی فازهای مختلف جهت مطالعه بی خطربودن و تأثیر محصولات شرکت ها و کارخانه های تولیدکننده فرآورده های دارویی، آرایشی و بهداشتی

• فعالیت های کلینیکی

-         بخشی دیگر از فعالیت "درمالب" شامل اندازه گیری طیف گسترده ای از پارامترهای بیوفیزیکی پوست و مو در بیماران، برای استفاده های بالینی و به درخواست پزشکان است.

آنچه "درمالب" و تکنولوژی و تجهیزات آن را منحصربه فرد و مفید می سازد عبارت است از:

-         "درمالب" اولین مرکز جامع بیومترولوژی پوست درکشور و منطقه است.

-         تمام تجهیزات مورد استفاده در آن، غیرتهاجمی هستند.

-         تمامی ارزیابی های انجام گرفته در "درمالب"قابل مشاهده و عینی هستند (objective) هستند

-         حساسیت بسیار بالای تشخیصی

-         قابلیت بازتولید نتایج(reproducibility)

-         امکان بررسی های بالینی (in vivo)محصولات پوستی