روز یکشنبه سوم دی ماه ۱۳۹۶ ساختمان جدید درمانگاه پوست مرکز اموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام در حضور استاد دکتر دولتی و دکتر فیروز رییس مرکز و اعضای هیات علمی مرکز و جمعی از متخصصین پوست افتتاح شد.

هفته گذشته رئیس انجمن بین المللی پوست (ISD ) آقای دکتر جرج رایزنر طی نامه ای به رئیس Spring Continental Congress of Dermatology  اعلام کرد که تحریمهای امریکا علیه ایران شامل برگزاری کنگره ها هم می شود بنابراین ISD بعنوان یک انجمن نمی تواند برگزارکننده کنگره سال آینده باشد .

روز چهارشنبه هشتم آذر ۹۶ جناب أقای دکتر محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف وهیات همراه از مرکز آموزش وپژوهش بیماریهای پوست وجذام دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.

روز چهارشنبه هشتم آذر  ۹۶ هیات رییسه کنگره بهاری قاره ای درماتولوژی با جناب آقای دکتر سید عباس عراقچی ملاقات وگزارشی از نحوه کاندیداتوری وانتخاب ایران بعنوان برگزارکننده ارائه کردند.