بعد از اتمام دومین روز کنگره قاره ای پوست مراسمی در مرکز اموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام جهت اشنایی با عملکرد مرکز با حضور شرکت کنندگان خارجی کنگره همراه با ضیافت شام برگزار شد.

مراسم افتتاحیه کنگره قاره ای پوست در روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ساعت ۱۸.۵ تا ۲۱ در محل سالن همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار شد. این کنگره از سوی مرکز اموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری چندین سازمان بین المللی و شرکت ۷۰۰ شرکت کننده از ایران و ۱۶۰  شرکت کننده ازبیش از ۳۰ کشور دنیا در ۵-۷ اردیبهشت برگزار شد.

انجمن متخصصین پوست ایران، انجمن اروپایی لیزر پوست، مجمع انجمن‌های بین‌المللی جراحی پوست و زیبایی، آکادمی سلامت جهانی و شبکه بین‌المللی بیماری‌های التهابی پوست در برگزاری این کنگره مشارکت دارند و کمیته علمی  داخلی کنگره با شرکت رؤسای مراکز تحقیقاتی پوست و مراکز آموزشی پوست، همچنین انجمن متخصصین پوست ایران تشکیل شده است.

در اخرین رتبه بندی اسکوپوس در ژانویه ۲۰۱۸ ، دکتر علیرضا فیروز ریاست مرکز و دکتر علی خامسی پور معاون پژوهشی مرکز به جمع دانشمندان ۱‎٪ برتر به ترتیب در رشته های درماتولوژی و میکروبیولوژی پیوستند

روز یکشنبه سوم دی ماه ۱۳۹۶ ساختمان جدید درمانگاه پوست مرکز اموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام در حضور استاد دکتر دولتی و دکتر فیروز رییس مرکز و اعضای هیات علمی مرکز و جمعی از متخصصین پوست افتتاح شد.