جهت ارسال چکیده مقالات کنگره  ISD  2018 لطفا کلیک کنید :

شصت و چهارمین دوره امتحانات بورد شفاهی رشته تخصصی پوست در روز یکشنبه 19 شهریورماه 96 در محل مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام برگزار گردید

انجمن بین المللی درماتولوژی ISD در جریان دوازدهمین کنگره بین المللی (۲۹ فروردین تا ۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶) در آرژانتين آقای دکتر علیرضا فیروز رئیس مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام را به عنوان عضو هیات مدیره انجمن بین المللی درماتولوژی (ISD) انتخاب نمود.

دكتر عليرضا فيروز رييس مركز اموزش و پژوهش بيماريهاي پوست و جذام به دعوت از پرفسور Thomas Ruzicka رييس بخش درماتولوژي مونيخ بزرگترين بخش درماتولوژي اروپا، در پنجمين اكادمي تابستاني كاربردي درماتولوژي كه از 25 ﺗﺎ 29 جولاي 2017 در مونيخ برگزار گرديد بعنوان سخنران مدعو حضور يافتند و درباره ي درماتولوژي در ايران  به ايراد سخنراني پرداختند.

در پی تولید کرم ژانولوما توسط شرکت دانش بنیان ژرف اندیشان نوید سلامت (ژانوس) برای اولین بار در کشور، استاد دکتر یحیی دولتی رئیس افتخاری مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام و جناب آقای دکتر فیروز رئیس مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام  به کارکنان و مدیران شرکت این موفقیت را تبریک گفتند و از تلاش صورت گرفته در جهت تجاری سازی فعالیت های پژوهشی مرکز قدردانی نمودند.