دکترعلیرضا فیروز امروز -شنبه- در حاشیه مراسم افتتاح مرکز کاکرِین ایران (موسسه تحقیقاتی جمع آوری کننده شواهد علمی در حوزه سلامت) در دانشگاه علوم پزشکی ایران به خبرنگار علمی ایرنا گفت: کاکرین یک سازمان غیرانتفاعی است که از سالیان گذشته در تلاش است بهترین شواهد در زمینه پژوهش های علوم پزشکی را به صورت رایگان در اختیار محققین دنیا قرار دهد و ما بسیار خوشحالیم که ایران به صورت رسمی به عضویت این مجموعه درآمده است که می تواند گامی بزرگ برای ارتقای پژوهش ها و تصمیم گیری های سیاستی مبتنی بر شواهد برای کشورمان باشد.

دکتر علیرضا فیروز، بابیان اینکه، انجمن بین‌المللی پوست International Society of Dermatology (ISD) قدیمی‌ترین و پرمخاطب‌ترین انجمن بین‌المللی درزمینهٔ بیماری‌های پوست است که اعضای آن را متخصصین پوست تشکیل می‌دهند، گفت: این انجمن از سال 1959 تأسیس‌شده و هدفش ارتقای آموزش و همچنین سرویس به جامعه درزمینهٔ کنترل بیماری‌های پوست است.
وی افزود: یکی از فعالیت‌های این انجمن برای رسیدن به این سه هدف، برگزاری کنگره‌هاست که در 3 رده کنگره‌های بین‌المللی، قاره‌ای و منطقه‌ای برگزار می‌شوند.
دکتر فیروز، با اشاره به چگونگی برگزاری این کنگره‌ها گفت: کنگره‌های بین‌المللی (International Congress) هر 4 سال یک‌بار برگزار می‌شوند. نخستین کنگره بین‌المللی در سال 1964 و دوازدهمین آن ماه قبل در آرژانتین برگزار شد.

انجمن بین المللی درماتولوژی ISD در جریان دوازدهمین کنگره بین المللی (۲۹ فروردین  تا ۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶) در آرژانتين ضمن انتخاب آقای دکتر علیرضا فیروز رئیس مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام به عنوان عضو هیات مدیره انجمن بین المللی درماتولوژی (ISD)، میزبانی کنگره قاره ای انجمن بین المللی درماتولوژی Continental  Congress Dermatology   را که در تاریخ 25-27 آوریل  ۲۰۱۸ ( ۵-۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷) برگزار خواهد شد، به ایران اعطا نمود.

نخستین جلسه کمیته برگزاری  کنگره  قاره ای 2018  انجمن بین المللی درماتولوژی International Society  of Dermatology  Continental   Congress 2018 در روز دوشنبه 25 اردیبهشت 95 در مرکز آموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام با حضور نمایندگانی از سازمانهای زیر برگزار گردید.

در اردیبهشت ماه 96 دکتر علی خامسی پور و دکتر سامان احمد نصراللهی در دومین کنفرانس بین المللی درماتولوژی و جراحی درماتولوژی برای درماتولوژیست های عراقی که با حمایت انجمن درماتولوژی کردستان برگزار گردید، شرکت کردند.