به دنبال تفاهم نامه همکاری و تبادلات دانشگاهی بین انجمن پوست نروژ، مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام و بیمارستان تخصصی پوست رازی و به منظور ارائه جدیدترین یافته ها در زمینه بیماریهای پوستی، دارو درمانی در سیستم های نوین دارورسانی پوستیو انجام همکاری های مشترک علمی-پژوهشی، سمیناری تحت عنوان روز پوست شناسی ایران و نروژ در تاریخ 22 و 23 شهریور ماه 94 برگزار می گردد. با توجه به محدودیت فضا، همکاران متخصص پوست می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره تلفن 88963804 تماس حاصل نمایند.

لازم به ذکر است که سمینار مذکور در تاریخ 22 شهریورماه در محل مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام و در تاریخ 23 شهریورماه 94 در محل بیمارستان رازی برپا می گردد

جهت دریافت برنامه سمینار روی این قسمت کلیک نمایید