در پی تولید محصول نو-لایس توسط شرکت دانش بنیان يرف اندیشان نوید سلامت (ژانوس) برای اولین بار در کشور، جناب آقای دکتر فیروز رئیس مرکز به کارکنان و مدیران شرکت این موفقیت را تبریک گفتند و از تلاش صورت گرفته در جهت تجاری سازی فعالیت های پژوهشی مرکز قدردانی نمودند.
لازم به ذکر است این محصول یک داروی گیاهی جهت درمان شپش سر با نام تجاری نو-لایس (No-Lice) حاوی عصاره اکالیپتوس می باشد و همراه با یک شانه مخصوص جهت جمع آوری انگل از روی موها عرضه شده است. این مدل شانه برای اولین بار در کشور همراه محصول نو-لایس عرضه می شود.
نولایس به شکل محلول می باشد و تنها به ده دقیقه زمان برای اثربخشی روی موها نیاز دارد. پس از آن می توانید موهای خود را شسته و با شانه مخصوص انگل مرده را جدا نمایید. 7 روز بعد مجددا فرایند ذکر شده را تکرار کرده و سپس موهای شما کاملا پاک خواهد شد. برخلاف بسیاری از داروهای موجود در بازار،  نو-لایس داروی گیاهی بوده و قابل استفاده در کودکان بین شش ماه تا شش سال و نیز بزرگسالان را دارد.