معرفی دوره

تنوع محصولات آرایشی و بهداشتی بسیار زیاد است. به گواه آمار، جامعه ایران بزرگترین مصرف کننده این گروه از محصولات در خاورمیانه و جزء چند کشور اول در جهان می باشد. در کشورهای پیشرفته رشته علوم آرایشی در دانشکده های مخصوص وجود داشته و افراد علاقمند می توانند در این زمینه تحصیلات آکادمیک داشته باشند ولی متاسفانه در کشور عزیزمان تاکنون هیچ دانشگاه و یا موسسه ای در این زمینه فعالیت نداشته و اطلاعات جامعه داروسازی وابسته به تبلیغات شرکتها و مطالب پراکنده اینترنتی می باشد. همین کمبود دانش سبب عدم نتیجه گیری در طول استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی، تجویز نامناسب یک محصول، باورهای غلط در مورد نحوه استفاده، ترس از مورد پرشس قرار گرفتن از طرف بیماران و مشتریان و در نتیجه فروش پایین در داروخانه می شود. از طرف دیگر متاسفانه در کارخانه های تولیدی این صنعت نیز داروسازان نقش کم رنگی دارند که دلیل آن می تواند عدم آگاهی و تجربه در زمینه فرمولاسیون فرآورده های آرایشی و بهداشتی باشد.

در این دوره شما ابتدا با مفاهیم پایه علوم آرایشی آشنا می شوید. در ادامه آموزش انواع فراورده های آرایشی و بهداشتی و فرمولاسیون آنها همراه با کلاسهای عملی در زمینه ساخت و آنالیز برقرار خواهد بود. در انتهای دوره نکات تکمیلی در جهت بازاریابی، تبلیغات و بسته بندی تدریس شده و حضور در محیط صنعت را تجربه خواهید کرد.

پس از طی این دوره شما می توانید در داروخانه فراورده مناسب را توصیه نمایید و از راهنمایی بیماران لذت ببرید. در این صورت اگر شما صاحب کسب و کار هستید می توانید برای داروخانه خود اعتبار بیشتر کسب کنید و اگر در مجموعه ای شاغل هستید این دوره سبب رضایت کارفرما و پیشرفت موقعیت شغلی شما می شود. همچنین دریچه جدیدی برای افراد علاقمند به فعالیت در صنعت آرایشی و بهداشتی گشوده می شود.

این دوره برای اولین بار در کشور در دو گرایش داروخانه و صنعت با ارائه گواهی نامه معتبر از دانشکده داروسازی تهران و مرکز آموزش و پژوهش بیماهریهای پوست و جذام برگزار می شود.

اهداف دوره

1.        تربیت کارشناسانی مجرب برای سرپرستی و نظارت بر روند تولید، واردات و صادرات و بازرسی درخصوص محصولات آرایشی و  بهداشتیو تشخیص محصولات تقلبی و نامرغوب.

2.        افزایش سطح علمی داروسازان شاغل در داروخانه در رابطه با محصولات آرایشی و بهداشتی. داروخانه به عنوان خط مقدم مواجه با بیماران و بسیاری از افراد می باشد که جهت درمان و مشاوره به آن مراجعه می نمایند و داروسازان در دسترس ترین افراد مجموعه نظام پزشکی می باشند که بدون تشریفات قبلی به ارائه راهنمایی های لازم می پردازند.

3.        کمک به داروسازان و کارشناسان واحدهای تحقیقات صنایع تولیدی در تولید محصولات جدید و رفع ایرادات محصولات قبلی

4.        یادگیری مفاهیم اصلی و مهم در نحوه بازاریابی و فروش جهت داروسازان شاغل در شرکت های تولید کننده و وارد کننده

5.        اطلاع از قوانین جدید مصوب اداره غذا و دارو آمریکا، کمسیون اروپا و وزارت بهداشت ایران جهت ثبت واردات و یا تولید محصولات آرایشی و بهداشتی.

6.        افزایش ضریب اشتغال داروسازان در صنایع تولیدی و شرکتهای آرایشی و بهداشتی وارداتی

مدرسین :

دوره آموزشی کاربردی فرآورده های آرایشی و بهداشتی با همکاری اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی و متخصصان شاغل در صنعت و انجمن های تخصصی انجام می پذیرد. بدیهی است اسامی بسیاری از این عزیزان خود به تنهایی بیان کننده سطح بالای کیفیت آموزشی آن خواهد بود.

سرفصل های آموزشی:

کاروزری صنعت

بازدید صنعت

زمان و مکان برگزاری:

محل اصلی برگزاری دوره آموزشی کاربردی فرآورده های آرایشی و بهداشتی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد. برخی کلاسها بنا به ضرورت موضوع تدریس می تواند در سایر محل های دانشگاه علوم پزشکی تهران مانند مرکز آموزش و پژوهش بیماریهای  پوست و جذام و داروخانه بیمارستان رازی برگزار شود.

این دوره در دو گرایش داروخانه و صنعت و به زبان فارسی برگزار می شود (درصورت دعوت از اساتید خارجی تدریس آن موضوع به زبان انگلیسی می باشد). مجموع ساعت آموزشی گرایش داروخانه 227 ساعت ( 5 ماه) و گرایش صنعت 274 ساعت (6 ماه) است. زمان شروع کلاسها از اردیبهشت 1396 در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه از ساعت 8 الی 14 می باشد.

شرایط و نحوه پذیرش دانشجو:

شرایط ورود به دوره آموزشی کاربردی فرآورده های آرایشی و بهداشتی مطابق با ضوابط و شرایط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد. در حال حاضر تنها داروسازان و دانشجویان داروسازی بعد از علوم پایه می توانند در این دوره ثبت نام نمایند. هزینه  دوره برای گرایش صنعت 44.500.000 ریال و برای گرایش داروخانه 39.000.000 ریال می باشد. در صورتیکه شخصی تمایل به ثبت نام هر دو گرایش را دارد هزینه دوره کامل 49.000.000 ریال می باشد. نحوه پرداخت بدین صورت است که 50% مبلغ ثبت نام در ابتدای دوره و مابقی پس از سه ماه از شروع کلاسها دریافت می شود. در حال حاضر شما می توانید جهت رزرو صندلی خود مبلغ 5.000.000 ریال بپردازید. جهت اطلاعات با دبیرخانه دوره آموزشی کاربردی فرآورده های آرایشی و بهداشتی تماس بگیرید.

تماس با دبیرخانه:

تهران، میدان انقلاب، خیابان 16 آذر، پردیس دانشگاه تهران، دانشکده داروسازی، ساختمان قدیم، طبقه دوم

تلفن: 66959078