در پی تولید کرم ژانولوما توسط شرکت دانش بنیان ژرف اندیشان نوید سلامت (ژانوس) برای اولین بار در کشور، استاد دکتر یحیی دولتی رئیس افتخاری مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام و جناب آقای دکتر فیروز رئیس مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام  به کارکنان و مدیران شرکت این موفقیت را تبریک گفتند و از تلاش صورت گرفته در جهت تجاری سازی فعالیت های پژوهشی مرکز قدردانی نمودند.
لازم به ذکر است کرم ژانولوما تنها کرم جدید جهت درمان ملاسما می باشد که تنها یک تولید کننده در جهان دارد و دانش تولید آن در اختیار ایالات متحده بوده است. اکنون با فعالیت شرکت دانش بنیان ژانوس تولید آن در کشور ایران نیز آغاز شد.
کرم ژانولوما حاوی 3 ماده موثره جهت درمان لک و هیپرپیگمنتیشن می باشد و بنا به تایید سازمان غذا و دارو آمریکا تنها درمان قطعی برای رفع این عارضه در طول 8 هفته است.