هشتمین سمینار پزشکی مبتنی بر شواهد درماتولوژی، زیبایی و لیزر در تاریخ 19 الی 21 مهر در هتل المپیک تهران به میزبانی مرکزآموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام برگزار گردید. برگزاری کارگاههای آموزشی و بحث در خصوص آخرین دستاوردهای علوم درماتولوژی و زیبایی از دستاوردهای این همایش به ریاست جناب آقای دكتر يحيي دولتي، دبیر علمي جناب آقای دكتر عليرضا فيروز و دبير اجرايي جناب آقاي دكتر منصور نصيري كاشاني بود.
همچنين در افتتاحيه اين همايش چهارمين جایزه استاد دکتر یحیی دولتی به سر كار خانم دكتر فاطمه عزيزيان که در امتحانات بورد تخصصی بیماریهای پوست سال جاري  کشور حائز بیشترین امتیاز پژوهشی شده بودند اهداء شد.
دکتر فاطمه عزيزيان از دستیاران پوست دانشگاه علوم پزشکی ايران بودند که امسال علاوه بر قبولی در امتحانات بورد تخصصی به دریافت این جایزه نائل آمدند. اعطاء این جایزه از سال ۱۳۹۳  توسط کمیته برگزاری بزرگداشت دکتر یحیی دولتی پیشنهاد و به تصویب دانشگاه رسید.
این جایزه یک لوح مخصوص بانضمام سه سکه بهار آزادی است که همه ساله از سوی مرکز آموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام به دستیارانی که در امتحانات بورد تخصصی شرکت کرده و واجد بیشترین امتیاز پژوهشی شده اند اهداء می گردد.