همان گونه که پیش بینی می شد دومین روز هشتمین سمینار درماتولوژی مبتنی بر شواهد در روز پنجشنبه 20/7/96 با استقبال بیشتری از سوی همکاران محترم متخصص پوست مواجه شد. در این روز نیز مباحث شایع و مورد ابتلای درماتولوژی و نیز زیبایی و لیزر با نگاه انطباق موضوعات با درجه بندی شواهد علمی مورد بررسی قرار گرفت و اساتید پوست بیمارستان رازی با سخنرانی های جذاب خود همگان را بهره مند کردند. درماتیت آتوپیک از نقطه نظر درمان توسط خانم دکتر غیاثی و از حیث پیشگیری از سوی استاد مرتضوی مورد بحث قرار گرفت.

درماتیت سبورئیک و پتیریازیس روزه آ که هر دو شیوع قابل توجهی در practiceروزانه دارند توسط سرکار خانم دکتر عابدینی و دکتر سید مسعود داوودی مورد بحث قرار گرفت. استاد یعقوبی کاملترین شنیدنی ها را در مورد مصرف هیدروکسی کلروکین عرضه داشتند که بسیار مورد توجه همکاران قرار گرفت. بیماری های تاولی، رزاسه و SCCمباحثی بودند که استاد دانش پژوه، دکتر نیکخواه و جناب آقای دکتر صادقی نیا ارائه داشتند. استفاده از سیستم های صوتی در کاهش بافت چربی موضوعی بود که دکتر Neda Soudeianاز آمریکا در مورد آن بحث کردند.دکتر Pierre Bouhannaاز فرانسه در مورد تازه های پیوند مو و پروفسور Abelsدر مورد مقایسه امولسیون های نرم کننده حاوی لینولئیک اسید و اوره در درمان درماتیت اتوپیک از سخنرانان دیروز بودند. خانم دکتر قدسی در مورد سیستم های فرکشنال، خانم دکتر عزیزپور در مورد لیزرهای کم توان ، خانم دکتر نسیمی در مورد IPLو خانم دکتر قندی راجع به PDLبحث های خوبی ارائه کردند و لیزرهای picosecondتوسط خانم دکتر لاجوردی مطرح شدند. دکتر بیژن دولتی از شیوع دوباره مصرف X-Rayسطحی در مطب ها در آمریکا در درمان non-melanoma skin cancerها بحث بسیار جالبی ارائه نمودند.

در پایان جلسه دیروز که برغم کم لطفی و تحریم بعضی از همکاران و متأسفانه سکوت وحدت شکن برخی از اعضای هیئت مدیره  انجمن متخصصین پوست با استقبال متجاوز از 400  نفر از همکاران متخصص پوست روبرو شد، آقای دکتر بلیغی در مورد آکنه بحث شیرینی ارائه نمودند که به دلیل interactiveبودن آن به پانل تبدیل شد و قرار شد که ایشان این بحث را که برای حاضرین بسیار جذاب بود به شکل پانل در کنگره بین المللی سالیانه پوست رازی در آذرماه سال جاری که به همراه بزرگداشت استاد دکتر مهین ولیخانی خواهد بود ارائه کنند.

در بعدارظهر هفت کارگاه عملی در زمینه های مختلف زیبایی توسط شرکت های مختلف با استقبال قابل توجه همکاران برگزار گردید.همچنین مسابقات نیمه نهایی و نهایی فوتبال جام پوست و زیبایی با شرکت 9 تیم برگزار گردید که در نهایت تیم JoJo  با شرکت جمعی از متخصصین پوست به عنوان قهرمانی دست یافت.