روز چهارشنبه هشتم آذر ۹۶ جناب أقای دکتر محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف وهیات همراه از مرکز آموزش وپژوهش بیماریهای پوست وجذام دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.
در این دیدار که بمنظور بررسی زمینه های همکاریهای مشترک صورت گرفت ابتدا جناب آقای دکتر یحیی دولتی بنیانگذارمرکز ضمن خیرمقدم به ریاست دانشگاه شریف وهیات همراه تاریخچه کوتاهی از شکل گیری مرکز بیان کردند ودرادامه به لزوم شکل گیری غیردولتی انجمن فارغ التحصیلان دانشگاههااشاره کردند. وی با بیان اینکه دانشگاه، مادر دوم ماست وبرفرزندان است که وقتی بالنده شدند از مادر خود نگهداری کنند تاکیدکردند دانشگاهی مانند دانشگاه تهران با بیش از ۸۰ سال سابقه و فارغ التحصیلان زیادی که تا بحال داشته است می تواند وباید با تشکیل یک مجمع عمومی وبرگزاری انتخابات کاملا مستقل نسبت به تشکیل هیات امنای فارغ التحصیلان اقدام نموده بنحوی که مورد اعتماد تمامی فارغ التحصیلان بوده و با تعیین حق ثبت نام سالانه پشتیبان مادی دانشگاه مادر خود و بویژه در امور پژوهشی باشند.
درادامه جناب آقای دکتر فیروز رئیس محترم مرکز با بیان فعالیتهای جاری مرکز درباب همکاریهای مراکز تحقیقاتی دانشگاههای وزین صنعتی شریف و تهران، اظهارامیدواری کردند این همکاریهای بین رشته ای سبب توسعه کشورگردند.
درادامه جناب آقای دکتر فتوحی فیروز آباد با بیان موارد و مصادیقی از همکاریهای بالقوه مراکز تحقیقاتی اظهار امیدواری کردند که عملی شدن این همکاریها موجب توسعه علمی این مراکز شود.