مراسم افتتاحیه کنگره قاره ای پوست در روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ساعت ۱۸.۵ تا ۲۱ در محل سالن همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار شد. این کنگره از سوی مرکز اموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری چندین سازمان بین المللی و شرکت ۷۰۰ شرکت کننده از ایران و ۱۶۰  شرکت کننده ازبیش از ۳۰ کشور دنیا در ۵-۷ اردیبهشت برگزار شد.
در این مراسم پس از پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و تلاوت ایاتی از قران مجید، رییس کنگره دکتر یحیی دولتی به حاضرین خوشامد گفت. سپس دبیر کنگره دکتر علیرضا فیروز ضمن ارایه گزارشی از روند برگزاری کنگره اعلام کرد که در این کنگره ۲۰۲ مقاله در ۳۴ جلسه و پنل تخصصی توسط ۹۲ سخنران از ۳۰ کشور دنیا و ۵۰ سخنران از ایران ارایه خواهد شد . سپس خوشامدگویی توسط رییس انجمن بین المللی پوست اقای پرفسور جرج رایزنر ارایه گردید و با حضور اقای دکتر محمد باقر لاریجانی معاون محترم اموزشی وزارت بهداشت به نمایندگی از اقای دکتر حسن هاشمی وزیر محترم بهداشت، از تمبر یادبود ۲۵ سال فعالیت اموزشی و پژوهشی مرکز پوست و جذام رونمایی شد و جایزه علمی کنگره به ۹ نفر از متخصصین پوست جوان از کشورهای امریکا ، هند، ازبکستان و تونس که مقالاتشان از سوی کمیته علمی برگزیده شده بود، اهدا گردید.
سپس اقای دکتر لاریجانی گزارشی از وضعیت اموزش پزشکی در ایران ارایه نمود و مراسم با اجرای موسیقی فولکلور مناطق مختلف ایران توسط گروه رستاک خاتمه یافت که به شدت مورد توجه حضار بویژه مهمانان خارجی قرار گرفت.