زخم به عنوان یک مشکل پوستی که نیازمند توجه تخصصی است ، در بسیاری موارد به عنوان عارضه  سایر بیماری های زمینه ای مشاهده می شود. زخم پای دیابتی، زخم ساق پای استاز، زخم سوختگی و زخم بستر از جمله موارد شایع زخم  می باشند.

در بسیاری از موارد ایجاد زخم یا گسترش و عدم بهبودی آن  به علت عدم رعایت بهداشت و موارد مراقبتی اولیه ای است که درصورت آگاهی بیمار از بروز زخم جلوگیری به عمل می آید.  موفقیت درمان زخم وابستگی زیادی به آموزش پذیری بیمار، عملکرد و همکاری او، ارجاع به موقع  به متخصصین مربوطه و توجه به نوع زخم و پانسمان مرتبط دارد. خوشبختانه پیشرفت هایی که در خصوص تولید پانسمان های تخصصی برای سطوح و درجات مختلف زخم صورت گرفته کمک شایانی به بهبودی زخم نموده است. مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان یک مرکز دانشگاهی  اقدام به راه اندازی کلینیک تخصصی زخم  نموده است تا علاوه بر آموزش و درمان بیماران، روش های جدید برای درمان زخم ها را با روش های پژوهشی استاندارد شناسایی نماید تا بدین وسیله روند پیشگیری از ایجاد زخم، تسریع بهبودی زخم ایجاد شده و بازتوانی زخم معلولیت زا را بهبود بخشد.

برای هر بیمار مراجعه کننده به بخش زخم، بعد از دریافت شرح حال و معاینه با توجه به نوع زخم و درجه بندی آن دبریدمان و پانسمان لازم صورت می گیرد. سپس در  آموزش های مرتبط با ادامه مراقبت و پانسمان درمنزل به بیماران  داده می شود و در فواصل منظم روند بهبودی زخم پیگیری میگردد.

این بخش جهت درمان بیماران مبتلا به زخم های دیابتیک، زخم های عروقی، زخم های بعداز جراحی و زخم های ناشی از سوختگی و سایر موارد مشابه در روزهای یکشنبه و دوشنبه و چهارشنبه با تعیین وقت قبلی و از ساعت 9:00  تا 13:00 دایر می باشد.

همکاران

دکتر منصور نصیری کاشانی (متخصص پوست)

دکتر زینب وریجی (پزشک عمومی)

دکتر توکلی (پزشک عمومی)