کتابخانه مرکز آموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام در فضایی به وسعت 50 متر مربع در طبقه اول قرار دارد. کتابخانه این مرکز براساس دسترسی مستقیم پژوهشگران به منابع، طراحی شده است (سیستم باز) و با امکانات فضای مطالعه، جستجوی منابع بصورت دستی و کامپیوتری، دسترسی به اینترنت (کابلی و بی سیم)، پرینتر، اسکنر و فتوکپی در دسترس اساتید و رزیدنتها و سایر علاقمندان به علم درماتولوژی و آرایشی – بهداشتی قرار دارد.
این کتابخانه دارای تعداد 536 جلد کتب لاتین در 490 عنوان، 207 جلد کتاب فارسی در 151 عنوان و 50 لوح فشرده حاوی کتب الکترونیکی (ebooks) تخصصی است. كتابهاي لاتين از طريق نمايشگاه هاي كتاب و یا خرید مستقیم از انتشارات بین المللی و كتب فارسي بنا به پيشنهاد استادان مرکز و نيز با توجه به نياز دانشجويان خريداري مي گردد.
همچنین نشریات علمی تخصصی انگلیسی، فارسی و نشریات سراسری کشوری جهت مطالعه پژوهشگران در دسترس می باشد. امکان جستجو در پایگاههای علمی نظیر Elsevier، Scopus، Wiley و ... نیز از طریق لینک ارتباط با کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برقرار است.

مقررات امانت و استفاده از منابع

مراجعین از سایر مراکز می توانند همه روزه از ساعت 8 الی 15 با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر مراجعه نمایند. لازم به توضیح است که این اشخاص می توانند در محل کتابخانه از منابع استفاده نمایند.
تهیه کپی از منابع کتابخانه  امکانپذیر نمی باشد.
کتابهای مرجع، تک نسخه ای، پایان نامه ها و نشریات امانت داده نمی شوند.
رزیدنتها و دانشجویان دکتری تخصصی مرکز آموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام می توانند 3 نسخه به صورت همزمان و به مدت 15 روز امانت بگیرند. برای تمدید منابع در موعد بازگشت آن اقدام می شود و به همراه داشتن کتاب ضروری خواهد بود. لازم به ذکر است تمدید کتابها با نظر مسئول کتابخانه انجام می گیرد و ممکن است به دلیل کثرت مراجعه به منبعی خاص در بازه زمانی مشخص کتاب تمدید نگردد.
در صورت آسیب دیدن و یا مفقود شدن کتاب، می بایست عین کتاب خریداری و به کتابخانه تحویل شود و در صورتی که کتاب یافت نشود، طبق نظر شورای پژوهشی مرکز آموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام، کتاب دیگری جایگزین آن خواهد شد.

مسئول کتابخانه:

خانم آقایی